Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zaterdag 22 september 2012

BEVERLY HILLS 90210 15: PLAYBOY 1/2

Shannen Doherty (1971), Brenda Walsh in de TV-serie Beverly Hills 90210, laat zich in maart 1994 - tijdens de hoogtijdagen van de reeks - fotograferen door het mannenblad Playboy. Dat geeft de nodige opschudding in het Amerikaanse televisieland, wat uiteindelijk resulteert in haar verwijdering uit de serie (na het vierde seizoen). Uiteindelijk heeft de serie 10 seizoenen gedraaid.
Het blad verschijnt in november 1994 in de Nederlandse editie.
Het gaat hier niet om een artikel of fotoserie rondom Shannen, maar om een aktie voor safe sex, waar bekende vrouwen uit de Amerikaanse showwereld aan hebben meegewerkt, waaronder dus ook de Beverly Hills ster. In het artikel staan enkele foto's van haar. De hoeveelheid verschilt per land!
Nederland is niet het enige land dat deze omslag met Shannen Doherty heeft gebruikt. Zo is daar bijvoorbeeld
TAIWAN

SPANJE

JAPAN

ITALIË

TSJECHIË
en
AUSTRALIË
Alleen Duitsland heeft een andere omslag en lijkt de gelegenheid te hebben aangegrepen om wel een artikel over Shannen te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten